Werkwijze

Hoe werkt het?

1. Vragenlijsten invullen

Ontwerp zonder titel (12)

 

Voorafgaand aan het eerste consult vraag ik je een aantal uitgebreide vragenlijsten in te vullen en aan mij terug te sturen. Dan heb ik een eerste indruk van jou, de wensen of problematiek en kan ik de gegevens al in het systeem invoeren. Dat scheelt veel tijd in het eerste consult.

 

Let wel: Bij een kinderwens consult wil ik ook de ingevulde lijsten hebben van jouw partner en gelden dit voor alle hierondergenoemde stappen dubbel. Mocht je zwanger worden via een donor zwangerschap is dit niet nodig.

2. Intake consult

Ontwerp zonder titel (14)

Tijdens het eerste consult neem ik uitgebreid de tijd voor jou. Samen nemen we de ingevulde vragenlijsten door. Vanwege mijn holistische aanpak als integraal leefstijl & vitaliteitscoach hebben die betrekking op meerdere facetten: o.a. voeding, beweging, mindset, emoties & actiegerichtheid. Het totaalplaatje!

We bespreken wat het probleem is of welke klachten/wensen er zijn en waar je aan wilt werken. Bij een kinderwens consult, bespreken we dit uiteraard voor jullie beiden.

3. Oorzaak klachten

Ontwerp zonder titel (15)

Door het verzamelen van al deze informatie kan ik een goed beeld krijgen van alles wat er speelt. Van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit, maar ook van jouw algehele gesteldheid (fysiek & mentaal). Hierdoor kan ik klachten analyseren en beter in kaart brengen. Vervolgens leg ik uit wat aandacht nodig heeft en hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt.

4. Behandelplan

Ontwerp zonder titel (12)

De analyse van alle bovengenoemde factoren leidt bijna altijd tot een voedings- en (indien noodzakelijk) supplementen advies. Gerichte aanpassingen en supplementen zijn aanvulling op tekorten.

Afhankelijk van de vraag, maak ik een uitgebreid advies over o.a. beweging, slaap, ontspanning, ademhaling, meditatie, mindset of het geef ik advies bij specifieke zwangerschapskwaaltjes. Indien gewenst kunnen we oefeningen/interventies doen ter verbetering van jouw welzijn.

 

5. Vervolgconsulten

Ontwerp zonder titel (16)

Na de intake werk ik het behandelplan/advies uit. Dit bespreken we samen in een eerste vervolgconsult, alles komt hier aan bod. Samen zullen we vervolgconsulten inplannen.

Ons gezamenlijke doel is om zo gezond mogelijk zwanger te worden, te zijn en te herstellen na de geboorte van jullie kindje. Zo kunnen geven we jou en de baby een zo gezond mogelijke start en kun jij genieten van deze super speciale tijd!

 

NB. Bij een kinderwens consult zal ik voor jullie beiden een behandelplan/advies uitwerken en de vervolgconsulten spreken we af voor jullie beiden.

Wat kan De Hormonale Vrouw voor jou betekenen?

Neem contact op tijdens het GRATIS telefonisch spreekuur

of

 

GEZOND ZWANGER WORDEN & ZIJN, ZORG VOOR EEN GOED PLAN.

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW PERSOONLIJKE AANPAK!